Isten hozta a HUN MINING NyRT. fa. honlapján!

Hun Mining Nyrt 2011 08 15-től jogutódként, névváltoztatással teljes profil változtatás mellett bányászati és bányászati feldolgozó ipari tevékenységgel került a cégbíróságon bejegyzésre.

Magyarország – a korábbi téves nézettel szemben – igen gazdag ásványi kincsekben , nagyon komoly bányászati potenciállal rendelkezik. Társaságunk ezt a gazdasági potenciált kutatja meg és sorban nyitja meg a bányákat és értékeit a Szent Hazánk hasznára és gyarapodására fordítja.

Vasérc, rézérc, ólomérc, zink, barit, ezüst és ritka földfém bányászati potenciálja meghaladja bányánkban a 7.000.000.000.- €, azaz hétmilliárd eurót.

Szent Királyaink gazdagságát 1301-ig/ GDP / megalapozó ezüstre átszámolt éves jövedelmük a bányászatból / arany, ezüst és réz /francia királyok, a német római császárok és az angol királyok együttes éves jövedelmét meghaladták.

A hét felvidéki bányászvárosból, a kárpátaljai bányákból és az erdélyi bányákból ugyan csak Rudabánya maradt meg a csonka hazánkban, de az unió adta gazdasági lehetőségek nem akadályoznak meg minket abban, hogy úgy a felvidéki, a kárpátaljai és az erdélyi bányákat a Hun Mining Nyrt megvásárolja, megkutassa és újra nyissa.

Aktuális rudabányai készlet:

Várjuk tisztelettel a Befektetőket szent célunk megvalósítása érdekében!

Varga Istvan volt vezérigazgató, felhatalmazott kapcsolattartó
E-mail cím: vargawistvan@gmail.com
Tel: +36 30 653 1673     +36 20 454 7171

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!